Vad är Vilda webben?

En dejting sajt? En singelsajt? En finn en maka/make sajt? En ren chatt? En spelsajt? Vilda webben är inte en renodlad dejtingsajt, det är väl det första vi kan svara på. Vilda webben är till för alla som är nyfikna på att skapa nya kontakter och vänner, vi bestämmer inte att du måste vara singel för att vara med här. Alla får plats.

Vilda webben är en mötesplats för alla kort som lång, smal som bred, grön som lila, ung som gammal. En del vill finna en kärlek, andra en fikakompis, några nöjer sej med att ha ett nät av vänner online, någon vill ha en reskamrat eller biokamrat. Vi har alla "sorter" och Vilda webben profilerar sej inte på att vara något annat än just en plats där människor kan mötas.

Vad finns för mej som medlem på Vilda webben?

Det du står och tittar på just nu är en av tjänsterna du kan ha som medlem, en extern hemsida att visa upp för dina vänner och bekanta men själva medlemskapet har du inne på http://www.vildawebben.se och det är där du kan bygga din hemsida, skriva till andra medlemmar, blogga, delta i forum, chatta m.m. m.m.

Att skapa en hemsida inne på Vilda webben är busenkelt och kräver inga förkunskaper, alla kan göra det!

Tusentals medlemmar med tusentals hemsidor och presentationer

Som medlem kan du bläddra bland tusentals medlemssidor, skicka brev och hälsningar eller varför inte lämna ett gästboksinlägg eller delta i forum eller Vilda's chattrum? Möjligheterna är många!

Enkelt att ta och ha kontakt

Som medlem har du självklart en egen brevlåda där du kan skicka och ta emot post från andra medlemmar. Första kontakten tas enklast via ett brev till en annan medlem skickat från dess hemsida inne på http://www.vildawebben.se eller genom att du lämnar ett gästboksinlägg.

Vad väntar du på, Låt det roliga ta sin början redan idag! http://www.vildawebben.se

Slumpa till en medlem's hemsida